0

Rubberen Penisringen

Rubberen Penisringen kopen? ❤️ ✔️

Rubberen Penisring kopen

Een rubberen penisring is één van de beste verkochte ringen. Dit komt omdat het rubber heerlijk voelt om de penis en draagt comfortabel. Doordat de penisring van rubber is, is deze ongelooflijk rekbaar en flexibel. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de ring te klein of te groot is, de maat is altijd goed. Een ander voordeel is dat de aanschaf van een rubberen penisring redelijk goedkoop is.

Tips voor het gebruik van de Rubberen Penisring

Schuif de rubberen ring om je penis, zorg dat je opgewonden bent en niet al te slap. Je kan de ring oprekken en zo gemakkelijk om de schacht van je penis doen. Wil je een extra prikkel ? Doe dan de cockring niet alleen om de schacht maar ook om de balzak. Een aangename verrassing! En draag de rubberen penisring niet al te lang, hou ongeveer een minuut of 20 aan. Na het gebruik is het nodig de ring goed schoon te maken. Dit kan met lauwwarm water en een milde zeep of met een toyreiniger. Hierdoor heb je langer plezier van je penisring.

Zoek jouw Rubberen Penisring

Kijk snel online bij eroticadiscreet en ontdek uit welke ringen je kan kiezen. Heb je een keuze gemaakt, dan wil jij die natuurlijk snel in huis hebben. Als jij besteld op werkdagen voor 23.30 uur en in het weekend voor 22.30 uur, dan zorgen wij ervoor dat je de product de volgende dag al binnen hebt. Let the fun begin !