0

Leren Penisringen

Leren Penisringen kopen? ❤️ ✔️

Leren Penisringen kopen

Een leren penisring is door het leer best een kinky toy. Het leer voelt heerlijk aan op de huid. Door het gebruik van een leren penisring is je erectie harder en langer. Naast het feit dat leer meer genot geeft, zien ze er ook behoorlijk spannend uit. Vooral voor mannen die een leer fetish hebben is dit speeltje ideaal. Vaak worden ze ook gedragen in de BDSM scene.

Meerdere soorten Leren Penisringen

Bij eroticadiscreet vind je een mooi aanbod leren penisringen. Je kan kiezen uit diverse kleuren, afmetingen of verschillende sluitingen. Denk hierbij aan drukknopen of klittenband. Welke je ook kiest, bevestig de ring om je slappe penis en ga genieten. Voor het aanschaffen van de juiste penisring raden wij je aan de penis in erectiestand op te meten. Zo kan je nooit de foute keuze maken.

Anonieme levering van jouw Leren Penisring

Shop naar hartenlust bij eroticadiscreet en geniet al vooral bij het kiezen. Jij hoeft dan alleen nog maar je bestelling door te geven en wij zorgen ervoor dat je aankoop snel en discreet wordt bezorgd. Als jij je keuze doorgeeft voor 23.30 uur en in het weekend voor 22.30 uur, dan is jouw bestelling er de volgende dag. Alvast veel genot met je aankoop.