0

Intieme Douches

Zwarte Intieme Douche

€ 19,99

Direct leverbaar
Anaal Douche - Rood

€ 19,99

Direct leverbaar
Aluminium anaal douche

€ 29,99

Direct leverbaar
Anal Shower

€ 29,99

Direct leverbaar
Intieme Douche

€ 22,99

Direct leverbaar
Intieme Douche - Blauw

€ 19,99

Direct leverbaar

Intieme Douches kopen? ❤️ ✔️

Intieme Douches kopen

Als man vind je het belangrijk je intieme delen schoon te houden en te verzorgen. En helemaal als je houdt van anale seks. Dan is het schoonmaken van je anus wel belangrijk. De intieme douches van eroticadiscreet kan je gebruiken voor de anale seks en zorgt ervoor dat je anus gereinigd wordt. Hygiëne is belangrijk bij anale seks en deze intieme douches zorgen daarvoor. In onze webshop vind je vele mogelijkheden. Ze zijn er in diverse vormen, kleuren, afmetingen en hebben hun eigen kenmerken en hoe je ze kan gebruiken.

Kies jouw Intieme Douche

Mannen gebruiken steeds meer intieme douches. Voorheen werd de anus schoongemaakt met behulp van een douchekop, maar dat is nu niet meer nodig dankzij de intieme douches. Gezien ons grote assortiment merk je de populariteit van dit product. De intieme douches zijn relatief goedkoop en van degelijke kwaliteit, dus waarom zou je geen intieme douche aanschaffen. Net als al onze andere producten zijn ook deze douches uitvoerig getest en voldoen aan de eisen die wij stellen aan al onze producten.

Discrete levering van jouw Intieme Douche

Wil je meer informatie over een intieme douche, kijk dan op de productpagina. Zo kan jij bepalen welke douche voor jou geschikt is. En als jij de intieme douche goed verzorgd, dan kan je er lang van genieten. Heb je een keuze gemaakt en je bestelling plaatst op werkdagen voor 23.30 uur en in het weekend voor 22.30 uur, dan zorgen wij ervoor dat je de volgende dag je aankoop in huis hebt. Uiteraard discreet verpakt.