0

Enkelboeien

Boeien set enkel & pols

€ 23,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fetish enkelboeien

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fetish Fantasy Bed Restraint Bondage Kit

€ 51,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Kunstleren halsband met enkelboeien

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Extreme Humbler Met Enkelboeien

€ 125,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Bondage Massage Bed Met Boeien

€ 1058,27

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Enkelboeien kopen? ❤️ ✔️

Enkelboeien kopen ?

Zijn enkelboeien iets voor jou ? Als jij van onderdanigheid houdt, of van het hebben van controle en macht, dan zijn enkelboeien echt iets voor jou. Het is een perfecte sextoy om de machtsverhouding aan te geven. Zowel mannen als vrouwen vinden het een spannend idee om je over te geven aan een ander. Het uit handen geven van macht kan zeer opwindend zijn. Zodra je je partner vast hebt gebonden, dan begint het ultieme spel van teasen en pleasen.

Enkelboeien en controle

Jij hebt de controle en macht als jij iemand hebt vastgebonden met enkelboeien. Jij bepaalt wat de ander moet doen, die niets anders kan doen dan zich overgeven aan jouw wensen. Kijk gerust eens in onze webshop. Er is een uitgebreide collectie aan enkelboeien, het zal je verbazen hoeveel verschillende enkelboeien er zijn. Op de productpagina vind je meer informatie over het gebruik van deze boeien. Er is veel verschil, dus laat je goed informeren over alle mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld comfort of welk materiaal je voorkeur heeft. Stalen boeien is minder prettig dan bijvoorbeeld satijnen enkelboeien. Wat heel belangrijk is, is dat je de boeien NOOIT te strak vastzet, anders heb je geen goede doorbloeding ! En verder gewoon genieten van dit sensuele spel. Ontdek nieuwe standjes of technieken en laat je helemaal gaan.

Klaar voor jouw favoriete enkelboeien ?

Genoeg te kiezen in onze webwinkel, waar je trouwens nog veel meer boeien kan vinden. Kijk maar eens naar de volgende boeien:

verstelbare boeien

pluche boeien

hogtie boeien

deurboeien

satijnen boeien

leren boeien

stalen boeien
 

Heb je een keuze gemaakt, bestel dan snel en wij bezorgen je speeltje discreet de volgende dag thuis. (wel graag bestellen voor 23.30 uur)