0

Jockstraps

Sexy Heren Jockstraps kopen? ❤️ ✔️

Wat is een Jockstrap ?

Een Jockstrap is een slip voorzien van een elastische band. Een achterkant ontbreekt bij de slip. In eerste instantie was de Jockstrap bedoeld om je gevoeligste organen te beschermen tijdens het sporten. Later werd het ontdekt in de gay scene. Je billen worden zeer aantrekkelijk in een Jockstrap. Dit komt omdat je elastische banden je billen een lift geven waardoor je mooie ronde billen krijgt. Jij voelt je sexy en je partner kan onmogelijk van je afblijven. 

 

Jockstrap kopen

Bij eroticadiscreet vind je diverse Jockstraps. Er is genoeg keuze, dus gebruik je fantasie en kies een mooie slip uit. Op de productpagina vind je aanvullende informatie zodat jij de juiste Jockstrap kan kiezen. Comfort en kwaliteit is belangrijk bij ons, dat zie je terug in de collectie.

 

Bestel vandaag je Jockstrap

Wij begrijpen dat als jij een keuze gemaakt hebt, je deze snel in huis wilt hebben. Als jij je bestelling op werkdagen voor 23.30 uur (in het weekend voor 22.30 uur) aan ons doorgeeft, dan zorgen wij ervoor dat jij de Jockstrap de volgende dag thuisbezorgd krijgt. Uiteraard discreet verpakt.