0

Hogtie Boeien

Hogtie With Hand and Anklecuffs

€ 79,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Zwarte Kunstleren Hogtie

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fifty Shades of Grey - ''Keep Still'' bondageset

€ 64,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Hogtie Met Hand- En Enkelboeien

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Hogtie Set Met Klittenband Sluiting

€ 36,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Stay Put Hogtie Met Boeien

€ 51,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Hogtie Boeien kopen? ❤️ ✔️

Hogtie boeien kopen ?

Boeien ken je vast wel, maar heb je ooit gehoord van Hogtie Boeien ? Dit zijn boeien die zowel je armen als benen samen boeien. Helemaal geschikt voor mensen die totale controle willen hebben over je partner of de totale controle uit handen geeft. Dat klinkt toch best spannend. Bij eroticadiscreet vind je een mooie collectie aan hogtie boeien. Neem zeker eens een kijkje als je klaar bent voor een nieuwe ervaring of simpelweg gewoon meer spanning wilt in je seksleven.

Hoe gebruik je Hogtie boeien ?

Lees altijd voor gebruik de productbeschrijving, je vindt daar hoe je de hogtie boeien moet plaatsen en gebruiken. Deze boeien zijn speciaal ontwikkeld om totale macht en controle te hebben over een persoon. Daarom raden wij ook altijd aan om een zgn. stopwoord af te spreken. Zo kan de ander laten weten om bij pijn of ander ongemak direct te laten stoppen. Als je dit afgesproken hebt, plaats dan de hogtie boeien om de handen en enkels van je partner en geniet van het spel. Zowel de vastgebonden persoon als de machtspersoon zullen hiervan genieten en meer plezier hebben in je seksleven. Het geeft gewoon een ongelooflijk spannend en sensationeel gevoel. Ontdek de mogelijkheden om op een ongelooflijke manier seks te hebben. Het zal jullie goed doen.

Koop online Hogtie boeien

Voor je een aankoop doet, kijk goed welke hogtie boeien je wilt. Er zijn namelijk diverse soorten, zoals bijvoorbeeld hogtieboeien die je kan losklikken. Hierdoor heb zowel enkelboeien als handboeien. Geniet van het opwindende aanbod aan BDSM speeltjes, kijk wat je samen wilt en ga genieten van van een heerlijk avondje seks.

Naast de hogtie boeien, vind je ook :

enkelboeien

verstelbare boeien

pluche boeien

deurboeien

satijnen boeien

leren boeien

stalen boeien

Heb je een keuze gemaakt, bestel dan snel en wij bezorgen je speeltje discreet de volgende dag thuis. (wel graag bestellen voor 23.30 uur)