0

Deur Boeien

Over the Door Wrist Cuffs

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

Deur Boeien kopen? ❤️ ✔️

Deurboeien kopen

Wie houdt er niet van een beetje spanning in je sex leven ? Hoe leuk en erotisch is het om deurboeien te gebruiken ? Bij eroticadiscreet vind je deze speciale BDSM-deurboeien. Klaar voor elke deur en in now time klaar om te starten met een nieuwe ervaring op het gebied van erotiek! Neem de controle in handen, maak je partner vast en je zal gaan genieten van deze prachtige deurboeien.

Hoe gebruik je de deurboeien ?

Moeilijk is het zeker niet, maar we geven toch graag wat tips om er gewoonweg lekker van te genieten. Het geeft een extra spannende manier om op een wellicht andere manier te genieten van seks. Waarom zou je ze niet uitproberen ?

Begin als eerste met het lezen van de productbeschrijving. Daar vind je hoe je op een veilige manier de deurboeien kan plaatsen. Zodra je de boeien op de deur hebt geplaatst is het heel belangrijk om de sterkte te testen. Plaats wat gewicht aan de boeien zodat je weet dat ze veilig geplaatst zijn.

Bespreek daarna wie van jullie in de boeien gaat hangen en ga dan lekker genieten van het erotische spel. Ondek vooral nieuwe standjes en/of technieken. Je vindt vanzelf jullie favoriete standje en je zal niet kunnen stoppen.

Geniet lekker na en vergeet niet de deurboeien te verwijderen en veilig op te bergen.

Kies jouw favoriete deurboeien

Ontdek in onze webwinkel jouw favoriete deurboeien. Wie bieden niet alleen deurboeien aan, maar denk ook eens aan verstelbare boeien, stalen boeien, satijnen boeien, pluche boeien, leren boeien, hogtie boeien en enkelboeien. Laat je verrassen door de grote aanbod en ga voor die extra spanning in je seksleven.

Heb je een keuze gemaakt, bestel dan snel en wij zorgen ervoor dat je snel met dit (nieuwe) avontuur kan beginnen. Vandaag besteld = morgen in huis (bestellen voor 23.30 uur)