0

Latex Collectie

Latex Collectie kopen? ❤️ ✔️

Latex Kleding kopen

Latex is vooral geliefd in de fetisj wereld. Het heeft een kinky touch en je voelt je gewoon heerlijk in een latex slip of body. Het zit lekker strak om je lijf en dat zorgt voor een sexy uitstraling. Deze fetisj kleding wordt zeer gewaardeerd bij Meesteressen en Meesters, subs en slaven. Bij eroticadiscreet vind je een ruime collectie latex kleding, laat je verrassen en geniet van de vele mogelijkheden. Naast de latex collectie, vind je ook de volgende collecties:

Leer Collectie

Wetlook Collectie

Lak Collectie

Dildo Slips

Veel mogelijk met Latex Kleding

Heb je gevonden wat je zocht of kunnen wij je nog helpen met je keuze ? Wat dacht je bijvoorbeeld van een latex slip met penissleeve. Hierin voel je je geweldig want je penis en ballen worden helemaal omsloten door het materiaal en dit voelt als een tweede huid. Of de latex slip met ingebouwde dildo. Hiermee zijn de mogelijkheden onbeperkt. Je kan bijvoorbeeld van je sub of slaaf eisen dat deze slip verplicht moet dragen.

Snelle levering van jouw Latex Kleding

Eroticadiscreet begrijpt dat als je een keuze gemaakt hebt, je de latex kleding zo snel mogelijk thuis wilt hebben. Wij bieden een snelle levering; vandaag besteld = morgen in huis! (wel graag op werkdagen voor 23.30 uur en in het weekend voor 22.30 uur). Daarna hoef je alleen nog maar te gaan genieten.