0

Kuisheidsgordels

Spiked Leather Kuisheidsgordel Met Spikes

€ 177,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis

Kuisheidsgordels kopen? ❤️ ✔️

Kuisheidsgordels

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk die geslachtsdelen afsluit en kan zowel door mannen als door vrouwen gebruikt worden. Vroeger werd het gebruikt om overspel, aanrandingen en verleidingen tegen te gaan. Nu wordt het vooral gebruikt in de wereld van BDSM. Dit komt doordat de kuisheidsgordels een gevoel van machteloosheid geven omdat de ander bepaalt wanneer en of de gordel aan of af mag. Er is veel verschil in materiaal in de kuisheidsgordels zodat er genoeg te kiezen valt.

 

Ruime keuze aan Kuisheidsgordels

Online vind je bij eroticadiscreet een groot aanbod van scherp geprijsde kuisheidsgordels, zowel voor mannen als vrouwen. Kijk en vergelijk de prijzen en het soort materiaal, hierdoor kan je de juiste keuze maken. Want draag je de kuisheidgordel onder je kleding om je zo lekker te voelen of draag je het tijdens een spannend avondje in een BDSM club ? Ontdek de opwindende mogelijkheden van een gordel; je vindt jouw gordel bij dé online sexshop van Nederland.


Kies jouw Kuisheidsgordel

Hou jij ervan om de spanning op te bouwen tijdens het BDSM spel ? Kuisheid is dan één van de vele mogelijkheden bij BDSM- en Bondage spelletjes. Het hebben van macht of wie is de dominante partner, dit bepaalt de mate van spanning. Een goede gordel is een must en die vind je in onze online shop. Wij vinden kwaliteit belangrijk en onze producten voldoen aan de gestelde eisen. En als jij de gordel goed onderhoud, dan kan je lang plezier hebben van dit indrukwekkend speeltje.


Discrete levering van jouw Kuisheidsgordel

Heb je een keuze kunnen maken ? Plaats dan je gordel in het winkelmandje. Wij zorgen ervoor dat jij jouw kuisheidsgordel de andere dag al in huis hebt. Wel graag bestellen op werkdagen voor 23.30 uur en in het weekend voor 22.30 uur. Jouw bestelling wordt altijd anoniem en discreet bezorgd. En dan kan jij gaan genieten van dit spannende en sensationele speeltje.