0

Body's

Costas 2 Harnas

€ 37,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Thanos Harnas

€ 34,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Adonis Harnas

€ 37,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Andres Harnas

€ 47,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Mannen Body's kopen? ❤️ ✔️

Mooi body's voor jou!

Bij eroticadiscreet ben je op het goede adres voor sexy heren kleding. Denk je bij een body aan lingerie voor vrouwen, niets is minder waar. Ook mannen dragen body's en bij ons vind je een prachtige collectie met dit type kleding. Een body heeft een sexy en stoere uitstraling en waarom zou jij niet je mooie lichaam in een body steken. Het is een erotisch kledingstuk die niet alleen bestemd is voor een clubavondje maar zeker ook in een thuissetting. Er zijn voldoende verschillende mogelijkheden voor ieder wat wils. Je kan kiezen van een sexy body tot een kinky jumpsuit.

Heerlijk shoppen naar heren body's

Ben je geïnteresseerd in meer sexy heren kleding, dan vind je bij eroticadiscreet een ruim aanbod van sexy lingerie, fetish kleding en nog veel meer. Je kan bij ons naar hartenlust shoppen en wie weet vind jij wel een uitdagend setje. De producten op onze site zijn te koop in verschillende kenmerken, denk hierbij aan de vorm, de maat en welke eigenschappen het product heeft. Dit vind je allemaal terug op de productpagina.

Ontvang snel je sexy body

Als je iets leuks en spannends gevonden hebt, dan wil je dat uiteraard zo snel mogelijk ontvangen. indien je op werkdagen voor 23.30 uur (in het weekend voor 22.30 uur) besteld, dan heb je je bestelling de andere dag al in huis. En kan je gaan genieten van je sexy outfit!