0

Parfums & Feromonen

Aphrodisia Body Mist

€ 34,99

Direct leverbaar
Full Body Parfum Stick

€ 19,99

Direct leverbaar

Parfums & Feromonen kopen? ❤️ ✔️

Parfums & Feromonen voor Dames kopen

Wie houdt er nu niet van lekkere luchtjes ? Hoe heerlijk is het als een man of vrouw lekker ruikt, dus wat let jou om het niet te ‘dragen’ ? Naast de ‘gewone’ parfums bestaan er ook erotische parfums. Dit zijn luchtjes die ervoor zorgen dat een man je nog aantrekkelijker vindt. Niet voor niets zijn feromonen stoffen die jij aanmaakt om iemand van het andere geslacht aan te trekken. Lekker ruiken is gewoon goed voor je zelfvertrouwen. Naast mooie, sexy kleding en een wulps lingerie setje, speelt een sensueel geurtje zeker een belangrijke rol.

Vind jouw Parfums & Feromonen online

Bij eroticadiscreet vind je vele heerlijke, sexy parfums. Ontdek de beste geuren online, helemaal geschikt voor een spannend avondje uit. Op de productbeschrijving vind je meer informatie over de geuren zoals welke ingrediënten er in zitten. Zo kan jij jouw erotisch luchtje kiezen.

Bestel snel jouw Parfums & Feromonen

Zin in een heerlijk luchtje, wacht dan niet langer en kies een mooi product uit. Als je op werkdagen voor 23.30 uur je bestelling doorgeeft (in het weekend voor 22.30 uur), dan heb je jouw sensuele luchtje de volgende dag al in huis. Het spel van verleiding kan meteen beginnen !