0

Satijnen Boeien

Silky Sensual Handboeien

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fifty Shades Of Grey - Satijnen Boeien Met Kant

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Satijnen Boeien kopen? ❤️ ✔️

Satijnen boeien kopen ?

Zin in een erotisch avondje ? Klaar voor opwinding ? Denk dan eens aan het gebruiken van satijnen boeien. Het satijn voelt sensueel aan op de huid; opwinding gegarandeerd. Je kan de satijnen boeien zowel om de polis als de enkels plaatsen. Zodra je vastgebonden bent merk je meteen de erotische sfeer en geef je jezelf meteen over aan je partner. Die zal ook meteen de macht en het hebben van controle ervaren. Dit geeft voor jullie beiden een heerlijk gevoel en de seks zal hoe dan ook spannender en intenser zijn. Als je zelfs verder durft te gaan, dan kan je ook denken aan kietelaars, zweepjes, tepelklemmen of andere BDSM speeltjes.

Tips voor het gebruik van satijnen boeien

Ga er samen voor zitten en lees vooraf de productbeschrijving. Daar lees je alles over de mogelijkheden van de satijnen boeien. Je kan deze zowel om de handen als de enkels plaatsen. Geniet van het gevoel van macht en controle of gewoonweg de overgave. Let er wel op dat je ze niet te strak doet. Dat voelt gewoon niet prettig aan en kan zelfs de bloedtoevoer belemmeren. Ga vooral genieten en leer spelenderwijs de mogelijkheid aan standjes. Heerlijk toch ? Als je voor het eerst boeien gebruikt is het handig een stopwoord af te spreken. Bij pijn of ander ongemak kan er dan direct gestopt worden en de boeien afdoen.

Koop online satijnen boeien

Wil jij eens wat anders in de slaapkamer ? Boeien geven je seksleven een boost. Je geniet echt intenser van de seks. Het is de spanning, het uit handen geven van de controle of juist nemen dat het zo intens maakt. Deze satijnen boeien zijn echt iets voor stellen die iets nieuws willen ontdekken.

Snelle en discrete levering van jouw satijnen boeien

Een keuze kunnen maken ? Dan snappen wij dat je niet kan wachten om het te gaan proberen. Als je besteld voor 23.30 uur op werkdagen en in het weekend voor 22.30 uur, dan zorgen wij ervoor dat je je bestelling de andere dag in huis hebt. Dan hoef je alleen nog maar te gaan genieten!