0

Anaalplug Penisringen

Cockring Met Geribbelde Buttplug

€ 19,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Ass-Gasm Cockring met Vibrerende Buttplug

€ 36,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Prostatic Play Explorer Cockring Met Anaalplug

€ 29,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Posable Partner Double Penetrator

€ 39,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Elite Ass-gasm Cock Blocker

€ 65,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

Anaalplug Penisringen kopen? ❤️ ✔️

Anaal Penisringen kopen

Toys for boys, dan denk je zeker aan Anaal Penisringen. Ook wel Asslocks genoemd. Bedoeld voor anale stimulatie. Je erectie wordt er harder van en houdt langer aan, genoeg redenen om eens een Anaal Penisring uit te proberen. Ook voor mannen die te maken hebben met erectieproblemen kunnen veel baat hebben met een penisring. Wie wilt er nu geen dubbel genot ? Zowel je anus als je penis worden heerlijk verwend door de anaal penisring. Twee vliegen in één klap: anale seks en de werking van een penisring, beiden verwerkt in 1 sextoy. Wat wilt een man nog meer ?

Tips voor het gebruik van Anaal Penisringen

De penisring schuif je om de slappe penis heen. Daarna buig je het anale deel achterlangs om het vervolgens in te brengen in de anus. Voor beide handelingen raden wij je aan glijmiddel te gebruiken, het gaat dan allemaal wat soepeler. Kijk goed naar het materiaal van het speeltje om te bepalen welk glijmiddel je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een siliconen speeltje hebt, gebruik dan een glijmiddel op waterbasis. Verder raden wij je aan de asslock niet langer dan 30 minuten in/om te houden. Je wilt tenslotte geen complicaties. Voor het gebruik of aanschaf is het handig de omtrek van je penis in erectiestand op te meten. Zo weet je welke maat je moet kopen, want koop je een te kleine, dan kan dat pijnlijk zijn en bij een te grote maat werkt het niet naar behoren.

Discrete levering van jouw Anaal Penisring

Eroticadiscreet heeft een ruim assortiment aan Anaal Penisringen. Shop naar hartenlust en ontdek de vele mogelijkheden. Laat je goed informeren zodat je de juiste keuze maakt. Voor meer informatie kan je namelijk op de productpagina kijken voor bijvoorbeeld afmetingen en eigenschappen. Heb je een keuze gemaakt, dan zorgen wij voor snelle en discrete levering. Vandaag besteld = morgen in huis. (je hoeft alleen maar voor 23.30 uur te bestellen en in het weekend voor 22.30 uur).