0

Neukschommels

Seksschommel Voor Aan de Deur

€ 49,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Deluxe Deurschommel

€ 57,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Fantasy Door Swing

€ 47,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Heavenly Seksschommel

€ 179,00

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Hot Rockin' Seksschommel

€ 199,00

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Fantasy Bondage Seksschommel - Wit

€ 219,00

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Extreme Sling And Swing Seksschommel

€ 949,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

Neukschommels kopen? ❤️ ✔️

Neukschommel kopen

Heb je ooit gedacht dat schommelen en sex goed samengaan? En het antwoord is ronduit JA. Een neukschommel zorgt voor (meer) plezier voor jullie samen. Stel je voor...al schommelend je partner penetreren...een ervaring als nooit tevoren. Het mooie van de neukschommels is, is dat je ze op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kan ze namelijk zowel aan het plafond of aan een deur hangen, hoe leuk is dat ?! Wel goed opletten dat je ze goed bevestigd, je wilt natuurlijk niet dat ze tijdens de seks loslaten.

 

Welke Neukschommel kies jij ?

Online vind je bij eroticadiscreet een ruime keuze aan neukschommels, voor diverse prijzen zodat iedereen bij ons een neukschommel kan ervaren. Ga zeker eens rondneuzen om zo een goede keuze te maken. Let op de verschillen in de schommels zoals waar je deze kan hangen. Er zijn er die alleen op een deur kunnen en niet aan het plafond. Op de product pagina vind je alle info en kom jij tot een juiste beslissing.

 

Tips voor het gebruik van een Neukschommel

Je hebt een keuze gemaakt en kan niet wachten om het te gaan uitproberen. Haal de verpakking eraf en bekijk je neukschommel goed. De meeste schommels zijn eenvoudig in elkaar te zetten, hang de schommel op of zet de stellage in elkaar. Indien je een hangende schommel hebt, bevestig deze goed aan de deur of aan het plafond. Ga de schommel niet meteen gebruiken, maar kijk of alles goed hangt, plaats voorzichtig je gewicht op de schommel en kijk of deze het houdt. Zo ja, dan kan je gaan genieten van dit ultieme seksspeeltje. Samen ga je een nieuw avontuur aan, laat je verrassen en al doende ga je leren wat je allemaal kan met een neukschommel. Denk aan verschillende posities, standjes; uiteraard in jullie eigen ritme en/of tempo. De vele mogelijkheden van een neukschommel is aan jullie om te ontdekken maar bovenal dat jullie genieten van lekkere sex!

Voor meer info, lees ook onze blog over neukschommels

 

Jouw Neukschommel snel in huis

Heb jij een keuze gemaakt uit onze online neukschommels, dan snappen wij heel goed dat je niet kan wachten tot deze bij jou binnen is. Als jij jouw favoriete schommel in het winkelwagentje plaatst en deze op werkdagen voor 23.30 uur besteld (in het weekend voor 22.30 uur), dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe avontuur de volgende dag kan beginnen. Jouw bestelling wordt uiteraard anoniem en discreet verpakt geleverd. Wij wensen je heel veel plezier met deze aankoop en hopen dat je een nieuwe manier van genieten gevonden hebt.