0

Neukschommel kopen?

Neukschommel om je seksleven een boost te geven

Steeds vaker horen we over relaties die wel goed zijn maar waarbij de seks niet meer goed is. Maar niet bij jullie. Met een neukschommel breng jij je seksleven tot een nieuw hoogtepunt, de mogelijkheden zijn oneindig en jullie gaan hier hoe dan ook veel plezier aan beleven. De sleur waar je vaak over hoort is dodelijk voor je relatie, iedere keer dezelfde standjes tijdens de seks waarna het aantal keren seks bij sommige stellen daalt naar 1 of 2 maal per maand. Dat is iets wat jij gaat voorkomen door een neukschommel aan te schaffen. Jullie houden van elkaar en willen nieuwe dingen proberen, met een schommel kan je elkaar op nieuwe en nog onbekende manieren bevredigen. Ben jij single? Trakteer je dates dan eens op een ervaring die ze niet eerder hebben meegemaakt! Jij neemt de touwtjes in handen en dat vindt de ander in veel gevallen opwindend. De neukschommel maakt het compleet en jullie sekservaring helemaal af.

 

Een neukschommel maakt jullie kamer compleet

Een speciale speel kamer of gewoon je slaapkamer waarin jullie al je spannende attributen kunt gebruiken? Een plek voor jullie zelf waar je lekker jezelf kan zijn en helemaal los kunt gaan? Daar hoort een neukschommel bij. Er zijn verschillende soorten neukschommels op de markt. Van staande tot hangende schommels, allemaal met een eigen specialiteit. Met een schommel kan jij je partner heerlijk hard en diep penetreren. Diegene in de neukschommel heeft dit ongetwijfeld nog niet eerder meegemaakt. Omdat je geen rekening meer hoeft te houden met zwaartekracht krijg je de mogelijkheid om op andere manieren seks te hebben dan in bed, zo wordt de seks ineens heel anders. Ook is op zijn kop seks hebben plotseling mogelijk, iets wat eerder onmogelijk was. Zoals je kan lezen zijn de mogelijkheden eindeloos en is het aan jou of jullie om te beslissen wat jullie het lekkerst vinden.

 

Welke soorten neukschommels heeft eroticadiscreet.nl

  • We hebben verschillende soorten neukschommels. Zo hebben we een Deluxe neukschommel die je aan je deur kan hangen. Deze is heel simpel te bevestigen en past op elke deur, je moet alleen een stevige deur hebben. Het is gemaakt van stevig materiaal.
  • Dan hebben we een Fantasie seksschommel die je aan een oogje midden in je kamer kunt bevestigen. De schommel is gemaakt met zachte leren banden, en multifunctioneel. Met deze neukschommel heb je meer bewegingsvrijheid en ruimte om je te bewegen. Het geeft een andere dimensie aan je spannende seks moment dan de neukschommel voor de deur. Deze hebben we ook in een uitvoering voor de koppels die wat zwaarder zijn, dat is absoluut geen probleem.
  • De Heavenly seksschommel is multifunctioneel met ongekende mogelijkheden waarmee jullie tot een hoogtepunt kunnen komen
  • Hot Rockin’ seksschommel deze is uiterst comfortabel en heeft een zacht zitvlak waarbij je zelfs heerlijk achterover kunt hangen en de rugsteun je het comfort geeft zonder je echt in te spannen. Laat dat maar aan je partner over!

 

Neukschommel snel thuis

Je bestelt de schommel eenvoudig op www.eroticadiscreet.nl, als je op werkdagen voor 23:30 uur besteld heb je de neukschommel al de volgende dag in huis. Alle pakketten worden discreet verzonden! Uiteraard is de levering gratis en je kan online je bestelling volgen.

 

Ben je goed genoeg geinformeerd over een neukschommel? Wellicht heb je de smaak te pakken en ben je benieuwd wat nog meer voor jou in huis hebben,  klik daarvoor op een van de volgende links:

Bekijk ook eens
Deluxe Deurschommel

€ 67,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Seks schommel

€ 149,00

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Fantasy Bondage Seksschommel - Wit

€ 249,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Fantasy Door Swing

€ 51,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Heavenly Seksschommel

€ 179,00

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Hot Rockin' Seksschommel

€ 199,00

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Extreme Sling And Swing Seksschommel

€ 1048,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis