0

Metalen Buttplugs

Metalen buttplug

€ 30,99

Direct leverbaar
Metalen buttplug

€ 43,99

Direct leverbaar
Metalen buttplug

€ 26,99

Direct leverbaar

Metalen Buttplugs kopen? ❤️ ✔️ (TIP)

Metalen Buttplugs kopen

Metalen buttplugs geven een verrassend gevoel bij penetratie in de anus. Het metaal in de buttplugs zorgt voor een compleet nieuwe ervaring. De echte kenners geven aan dat het gevoel in de anus nog nooit zo lekker is geweest. Dat maakt je toch wel nieuwsgierig ? En het mooie is dat eroticadiscreet een mooie collectie heeft van deze metalen buttplugs. De metalen buttplugs zijn er in vele vormen en afmetingen. Genoeg keus om uit te kiezen, wil je meer weten of een specifieke buttplug, dan kan je op de productpagina kijken om zo jouw perfect buttplug te kiezen.

Online Metalen Buttplugs bestellen

Bij eroticadiscreet kan je kiezen uit vele verschillende buttplugs. Je kan kijken naar de verschillende vormen, afmetingen en uiteraard naar de prijzen. Zorg dat je een goede keuze maakt. Weet dat de buttplugs voldoen aan alle gestelde eisen zoals wij dit doen voor al onze producten. De metalen buttplug is niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor vrouwen. Waarom ook niet ? Ontdek samen het genot van een buttplug en til je seksleven naar een ander nivo.

Snelle levering Metalen Buttplugs

Uitgewinkeld ? En heb je een keuze gemaakt ? Wij zorgen voor snelle en discrete verzending zodat jij snel van je speeltje kan gaan genieten. Je kan jouw metalen buttplug de volgende dag al in huis hebben als jij je bestelling doet op werkdagen voor 23.30 uur en in het weekend voor 22.30 uur. Let the fun begin!