0

Bondage Kettingen

Musketon Haak Dubbel

€ 4,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Metalen ketting 50 centimeter

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis

Bondage Kettingen kopen? ❤️ ✔️

Bondage kettingen kopen ?

Bondage kettingen zijn een onmisbaar onderdeel van bondage. Deze kettingen dragen bij aan een perfecte ervaringen in de BDSM wereld. Je kan hiermee zo veel, denk aan de afwisseling van een dominante of onderdanige rol. Dit zorgt voor spannende momenten in je seksleven. De bondage kettingen kunnen zowel door beginners als gevorderden gebruikt worden. Samen kunnen jullie genieten van het spel en zo vele kinky momenten beleven.

Vele mogelijkheden met Bondage kettingen

Geef jij graag de macht uit handen of wil jij gewoon zelf de totale macht in eigen handen hebben, dan zijn bondage kettingen echt iets voor jou. Welk lichaamsdeel wil jij in bedwang houden ? De benen of armen ? Of ga je voor het gehele lichaam ? Laat je fantasie spreken en ontdek de vele verschillende kettingen online bij Eroticadiscreet. Ga voor bijvoorbeeld voor leren kettingen of wat dacht je van metaal of van satijn ? Het mooie van het gebruiken van bondage kettingen is, dat je zo elkaar beter leert kennen en op die manier nog meer kan genieten van jullie seksleven.

Geniet van je Bondage kettingen

Bij Eroticadiscreet vind je een ruim aanbod van verschillende soorten bondage kettingen. Uiteraard zijn er nog veel meer bondage artikelen, hierbij kan je denken aan bondage haken en bondage sloten. Hoe dan ook, deze speeltjes zorgen voor opwindende en kinky momenten. Het maakt echt niet uit of je beginner bent of al meer ervaring hiermee hebt. Het gevoel om je partner vast te binden, de macht te voelen geeft gewoon een kick. Hoe heerlijk is het je partner te plagen en te verwennen op een erotische manier. Om het nog leuker te maken kan je ook gebruik maken van bijvoorbeeld tepelklemmen, zweepjes, kietelaars en nog veel meer. Ontdek het samen online en gebruik vooral je fantasie.

Veilig en snel je Bondage kettingen bestellen

Voor je een keuze gaat maken willen wij je er nog op wijzen dat veiligheid heel belangrijk is als je bondage kettingen gaat gebruiken. Eenmaal vastgebonden kan je moeilijk tot niet bewegen en ben je overgeleverd aan je meester. Spreek daarom van te voren een stopteken of stopwoord af. Hiermee voorkom je ongemakkelijke situaties en kan er onmiddellijk gestopt worden. Let er ook op dat de kettingen niet te strak zit. Dit kan pijnlijk aanvoelen op de huid aangezien het materiaal hard kan zijn. Een zachter alternatief zijn bijvoorbeeld de bondage touwen of tape. Kan je niet wachten te beginnen ? Plaats dan jouw favoriete Bondage ketting in het winkelmandje en wij zorgen ervoor dat je deze de volgende dag al in huis hebt. (graag voor 23.30 uur bestellen). Je bestelling wordt uiteraard discreet bezorgd. Let the fun begin!