0

Aluminium Vibrators

Aluminium Vibrators kopen? ❤️ ✔️

Aluminium Vibrator kopen

Deze vibrator is gemaakt van aluminium en dat zorgt voor een ander gevoel dan een normale vibrator. Het zorgt voor een aparte ervaring op je vagina. Vanwege het aluminium raden wij je aan voor gebruik eerst te testen op bijvoorbeeld je arm of hand. Je ontdekt zo de kracht van de aluminium vibrator. Je wilt tenslotte niet verrast worden door de kracht van de vibrator. Ga lekker genieten van de stoten en trillingen van dit speeltje; jij bepaalt zelf hoe hard of hoe zacht jij jouw genot wilt ontvangen.

Hoe gebruik je een Aluminium Vibrator?

Je kan deze vibrator zowel koud als warm gebruiken, dus hou ‘m onder de warme kraan zodat de vibrator lekker aan voelt of onder de koude kraan voor een verfrissend effect. Test even voor gebruik op wat minder gevoelige plekjes op je lichaam. Maak na gebruik de toy altijd goed schoon met een toycleaner of met lauwwarm water.

Bestel jouw Aluminium Vibrator

Bij eroticadiscreet.nl vind jij jouw vibrator. Ontdek de ruime keuze van de vele vibrators in onze webshop. Alle vibrators zijn van goede kwaliteit en hebben aantrekkelijke prijzen. Als jij een keuze hebt kunnen maken, dan zorgen wij voor discrete en snelle verzending.