0

Waarvoor gebruik je een vibrator

Wel of geen vibrator aanschaffen ?

Voordat u een vibrator aanschaft is het handig als u weet of u de vibrator voor uzelf aanschaft of dat u de vibrator wilt gaan gebruiken tijdens uw seksleven met uw partner. Het gebruik van een vibrator is altijd persoonlijk en daarom adviseren wij u ook voldoende tijd te nemen om de verschillende soorten en maten vibrators te vergelijken zodat u de juiste kan kiezen.

De vibrator kan je inbrengen in de vagina of de clitoris stimuleren. Er zijn speciale modellen die gemaakt zijn om de inwendige G-spot te stimuleren of om alle plekjes van je clitoris te bereiken. Ook zijn er vibrators voor anaal gebruik. De meeste vibrators hebben de mogelijkheid voor meerdere functies, waarmee je onder andere tijdens de seks je partner kan verwennen met een massage. Als je de vibrator tussen jullie lichamen houdt, ter hoogte van zijn penis, dan ervaar je een heerlijke sensatie. Of plaag je partner door de vibrator zachtjes over zijn ballen te bewegen, je kan hem zelfs een beetje plagen door de anus te stimuleren. En vergeet uiteraard je eigen verbeelding niet !

Hoe werkt een vibrator ?

De meeste vibrators hebben een trilmotor die trillingen of pulsaties geven. De motor wordt aangedreven door een accu of een batterij. Het voordeel van een accu is dat deze oplaadbaar is; je legt hem eenvoudig aan de oplader. Op de vibrators zitten knopjes om hem in te schakelen en te switchen tussen de diverse vibratiestanden. Ook bestaat de mogelijkheid bij sommige vibrators om deze op afstand te bedienen, dit geeft jou of je partner de controle.  

Is het handig een glijmiddel voor een vibrator te gebruiken ?

Jazeker, al is het alleen al voor een sensueler gevoel. Er zijn diverse soorten glijmiddelen te koop. Voor speeltjes is een glijmiddel op waterbasis het veiligst. Er zijn glijmiddelen op siliconenbasis, en hoewel deze wat zachter aanvoelen, raden wij het niet aan aangezien sommige toys hierdoor beschadigd kunnen raken. Op onze site zie je ons assortiment aan glijmiddelen

Hoe maak je je vibrator het beste schoon ?

Het schoonmaken van de vibrator is erg belangrijk, zo voorkom je infecties. Het is niet aan te raden je vibrator te reinigen met agressieve schoonmaakmiddelen, die kunnen de levensduur verkorten. Je kan de vibrator het best schoonmaken met een beetje lauw water met een milde zeep of met een toycleaner (lees vooraf goed de productbeschrijving)

Welke verschillende vibrators zijn er ?

Er zijn enorm veel soorten vibrators voor allerlei doeleinden. Het hangt volledig van je wensen af welke vibrator je wenst.  Er zijn vibrators voor koppels of specifiek voor de G-spot of clitoris. En niet te vergeten de luchtdruk vibrators welke stimulatie bieden door luchtdrukgolven. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende vibrators.

Wij hopen dat wij u een beetje op weg hebben geholpen met de verschillende soorten vibrators. Ze zijn gewoon leuk en als je vooraf bedenkt wat je van de vibrator verwacht en wat je ermee wilt doen, dan kan het niet anders dan dat je samen of alleen zal genieten van zalige vibrator momenten.