0

sm kaarsen

Waarom SM kaarsen?

Dat is een vraag die voor velen in Nederland logisch is, maar niet voor jou. Jij vindt het uitdagen van jezelf of een ander tijdens de seks heel normaal, bijvoorbeeld door gebruik te maken van SM kaarsen. Het is vernieuwend, kan je machtig laten voelen en is bovenal opwindend. De controle uit handen geven is voor velen een lastig onderwerp, zeker wanneer het op seks aankomt. Waarom zou je SM kaarsen gebruiken? Het is ten eerste anders dan ‘normaal’, het is spannend en je wordt op een geheel andere wijze geprikkeld. Wanneer jij de SM kaarsen in handen hebt en druppelt op een ander voel je je machtig, wordt er door een ander met de SM kaarsen gespeeld kan je jezelf onderdanig voelen. Dit vinden anderen weer heel opwindend. Heb jij bijvoorbeeld een baan waarbij je veel macht hebt, of de baas bent over anderen, dan kan het heel fijn zijn om een keer niet de baas te zijn.

Weet waar je begint met druppelen van SM kaarsen

Het druppelen met SM kaarsen is natuurlijk niet zonder risico en je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Het is slim om jezelf bewust te zijn van bepaalde plekken op het lichaam, de ene plek is namelijk gevoeliger dan de andere. Voor mensen die nieuw zijn in de SM wereld is het slim om te beginnen met druppelen op de rug en billen. Deze kunnen meer hebben dan andere delen, op die manier kan je jouw onderdaan laten wennen. Wanneer de onderdanige is gewend aan het druppelen kan er worden gedruppeld op de tepels, dijen en penis of vagina. Vooral de geslachtsorganen van de ander zijn heel gevoelig, denk bijvoorbeeld ook aan de balzak.

Vertrouwen nodig bij het spelen met SM kaarsen

Net zoals bij alle andere SM spellen is het bij het gebruik van SM kaarsen van belang dat alle participanten elkaar vertrouwen. Door een vertrouwensband kunnen jullie je allebei volledig openstellen, daardoor kan er ook van worden genoten. Wanneer iemand zich niet op zijn of haar gemak voelt, en deze persoon wordt bedruppeld met SM kaarsen, kan dit leiden tot onzekerheid en vervelende gevoelens geven. Dat is niet wat je wil, je wil juist dat jullie allebei op je eigen manier kunnen genieten van het spel!

Let op kleding bij het gebruik van SM kaarsen

Het kaarsvet van de SM kaarsen kan voor schade zorgen op kleding, zorg er daarom voor dat je bewust bepaalde kleding aantrekt. Het gebruik van latex kleding wordt bijvoorbeeld afgeraden, leren kleding kan prima tegen kaarsvet. Probeer zo min mogelijk te morsen en je kunt volop genieten van de SM kaarsen!

Hebben SM kaarsen je interesse gewekt en ben je benieuwd wat voor spannende artikelen wij nog meer voor jou hebben? Klik op een van de volgende links:

Bekijk ook eens