0

Metalen dildo

Metalen dildo gemakkelijker in te brengen

Je kan verschillende dildo’s uitproberen, we hebben vele modellen op onze site eroticadiscreet.nl en van groot tot klein. Als je denkt dat je ze allemaal gehad hebt, dan heb je het mis. De metalen dildo! De metalen dildo geeft je een hele speciale ervaring, het voelt enigszins surrealistisch aan. Als je de metalen dildo niet wilt voorverwarmen heeft ook de koude dildo een speciaal effect. Onze metalen dildo heeft een gladde afwerking, heerlijk wat glijmiddel er overheen en je kunt je gang gaan. Doordat het sterk materiaal is kan metaal supergoed de vibraties doorgeven, waardoor jij nog meer kunt genieten van je seksspeeltje. Ook voelt een metalen dildo lekker zwaar aan, zo krijg jij het gevoel dat je echt wat in je handen hebt.

 

Metalen dildo lekker kinky

Metaal, en dan chirurgisch staal vooropgesteld, associeer je niet direct met seksspeeltjes. Maar niets is minder waar, het wordt veel in de seksindustrie gebruikt. En niet zonder reden. In de SM-wereld is chirurgisch staal natuurlijk een graag geziene gast in combinatie met lederwaren, het geeft een kinky gezicht waar veel mensen opgewonden van worden. Ook is metaal koud waardoor jouw huid hier goed op kan reageren. Stel je maar eens voor dat je een blinddoek om hebt en een ander een vrij koude metalen dildo inbrengt, je zult niet weten wat je meemaakt!

 

Metalen dildo erg veilig & hygiënisch

En dan nog dit, een metalen dildo is erg veilig. Denk maar eens aan varianten van plastic of glas, als deze breken ben je ver van huis. Het komt, helaas, maar al te vaak dat er seksspeeltjes operatief moeten worden verwijderd. Bij Eroticadiscreet.nl verkopen wij alleen kwalitatief hoogwaardige en goedgekeurde producten. Met een metalen dildo hoef jij je überhaupt geen zorgen te maken. Een metalen dildo is uit één stuk vervaardigd en daardoor onmogelijk te breken, dit kan enkel machinaal. Jij kunt dus zonder zorgen je gang gaan met de dildo, blijf wel altijd helder nadenken om ongelukken en dergelijke te voorkomen. Metaal wordt naast de seksindustrie ook niet zonder reden vaak gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Het materiaal is heel gemakkelijk schoon te maken en te houden, waardoor de dildo zowel voor vaginaal als anaal gebruik geschikt is. Na gebruik reinig je de dildo met daarvoor bestemde materialen en hij is weer klaar voor gebruik. Lekker met jezelf of je partner spelen, en hygiënisch blijven, dat wil toch iedereen?

 

Metalen dildo snel in huis

Bestel je metalen dildo op werkdagen voor 23:30 uur dan heb je de volgende dag veel plezier in huis. Je kan de bestelling online volgen en ook onze Belgische buren kunnen eenvoudig bestellen op onze website (voor de levering in Belgie vragen we een kleine vergoeding van 4,95). Er bestaat ook een mogelijkheid om de bestelling op te halen in Veendam.

 

Ben je goed geïnformeerd over de metalen dildo en nieuwsgierig wat we nog meer voor jou in huis hebben? Klik op een van de volgende links:

Bekijk ook eens
Njoy Pure Wand

€ 160,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Sinner - The Curvey G-Spot Metalen Dildo

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Sinner - Multi-Stim Pleasure Wand Metalen Anaal Dildo

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Sinner - Elegant Seven Metalen Dildo

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Sinner - Drang Fun Metalen Anaal Plug

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Mystim - Bold Boris E-Stim Dildo

€ 89,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis