0

Meer plezier in bed met seksspeeltjes

Leer elkaar beter kennen door seksspeeltjes toe te voegen in je relatie

De eerste stap in het samen gebruiken van seksspeeltjes  is er zeker van te zijn dat de ander het ook wilt. Het is een goede manier om samen nog meer plezier te hebben. Seksspeeltjes kunnen zorgen voor een intensere beleving, alleen iets nieuws in de slaapkamer uitvoeren kan best ongemakkelijk zijn in het begin. Praat erover met je partner en vooral geen zorgen maken als jij of je partner twijfelt. Je leert elkaar beter kennen, zie de speeltjes vooral als een toevoeging en niet als een vervanging. Het mooie is dat door het gebruik van een speeltje je samen tegelijkertijd een orgasme kan beleven. Redenen genoeg om een een seksspeeltje uit te proberen.

Samen shoppen en genieten van de seksspeeltjes

Ga samen online op onderzoek uit en laat je verrassen met het aanbod bij eroticadiscreet.nl. De seksspeeltjes zorgen ervoor dat je alles een stuk intenser beleeft en geven een extra dimensie. Stimuleer elkaar om de speeltjes over je hele lichaam te gebruiken. Vele plekjes zijn gevoeliger dan je denkt en heerlijk om aan te raken met een vibrator of met je handen.

Met welke seksspeeltjes begin je ?

Er zijn speeltjes die speciaal gemaakt zijn om samen te gebuiken, zoals de koppel- of duo vibrators, alleen om het gebruik je eigen te maken dat kost wat tijd, maar voor later zeker een goed idee. Het beste speeltje om te starten is de vibrator en dan bijvoorbeeld een kleine stimulator of een wandmassager. Die zorgen voor veel plezier en extra genot bij het vrijen. Naast dat je ze kan gebruiken voor massages, stimuleren ze de clitoris en prikkelen gevoelige plekjes bij hem.
 

En verder vooral fantaseren, lachen, durven en experimenteren voor een levenlang liefhebben!