0

Hoe verwen ik een man

Als vrouw kun je soms twijfelen over de manier waarop je je partner verwent of dat je hem wel geeft  wat hij verlangt. Je zou denken dat hij het wel zou zeggen als hij niet tevreden is,  maar erover praten vinden mannen vaak erg lastig. Voorkomen is vele malen beter en tenslotte hoef je als vrouw ook niet af te wachten, je kan altijd zelf initiatief nemen. Het is uiteindelijk belangrijk dat jullie elkaar optimale bevrediging kunnen geven. De tips in deze seksblog kunnen je wellicht helpen; het maakt niet uit of je nog maar net een relatie hebt of al wat langer in een relatie zit en in een seksuele sleur terecht gekomen bent. Haal er uit wat je nodig hebt en kom zo op ideeën om je man erotisch te verrassen.

Een romantisch avondje

Mannen zijn vaak gevoeliger voor romantiek dan je denkt. Je kunt je man ook verwennen met een ontspannende massage. Verlicht je slaapkamer met kaarsen, trek een mooi sexy lingeriesetje aan en door de massage breng je je partner in hogere sferen. Dat belooft een zwoele nacht vol met hoogtepunten. Bij eroticadiscreet vind je diverse massage oliën zodat je de heerlijkste massages kan geven aan je partner.

Verras eens met nieuwe aftrek technieken

De ring: Vouw je duim en wijsvinger naar elkaar toe en maak een ring. Zet je duim en wijsvinger om de penis en trek hem af. Je duim en wijsvinger hebben een veel kleiner oppervlak dan je hele hand. Je vriendje voelt dus net iets minder. Dit is een ideale techniek voor mannen die snel klaarkomen. Als hij bijna bij zijn hoogtepunt is, kun je deze 'ringtechniek' toepassen, om zijn orgasme iets uit te stellen. Dit doe je niet om hem te pesten maar om de spaning extra op te bouwen. Probeer dit goed te timen. 

De citruspers: Duw met je linkerhand de voorhuid naar beneden. Doe je vingertoppen van je rechterhand bij elkaar en maak cirkelbewegingen om de eikel. Alsof je een citroen uitperst. Begin heel zachtjes en zorg dat de eikel nat genoeg is, anders voelt dit niet fijn aan. 

Vergeet zn ballen niet: De ballen van een man zijn behoorlijk gevoelig en daardoor kunnen mannen er enorm veel plezier aan beleven als deze ook worden gestimuleerd. Zo kun je met een hand aftrekken en met de andere hand met zijn ballen spelen.

Het voordeel van een penisring

Het dragen van een penisring zorgt ervoor dat je partner niet te snel klaarkomt en hij seks nog intenser beleeft. Doordat het bloed niet meer weg kan stromen wordt de penis extra gevoelig. Bijkomend voordeel is dat een ejaculatie uitgesteld wordt. Wat wil je nog meer?

Laat je inspireren door nieuwe sextoys

Seks wordt leuker door seksspeeltjes en die zijn er genoeg bij eroticadiscreet. Verwen je man bijvoorbeeld met een luxe masturbator. Daarmee kan hij zichzelf heerlijk verwennen. Of verwen jezelf met een dildo of vibrator. Deze zijn ideaal bij het voorspel; zo komt hij snel in de juiste stemming en er wacht een heerlijk avondje met uiteraard een happy end.