0

Extreme sextoys

Bij eroticadiscreet.nl kan je terecht voor de meest extreme sextoys

Als het jou niet extreem genoeg kan en je wilt meer dan op de normale manier verwend worden, dan ben je bij ons aan het goede adres. En bij extreem hoef je niet meteen te denken aan de BDSM hoek want er zijn genoeg speeltjes die je zullen verrassen. Hieronder bespreken we een aantal opvallende sextoys die in onze online sexshop te verkrijgen zijn. Nieuwsgierig ? Ga op ontdekkingstocht en maak kennis met deze extreme producten.

Extreme sextoy: Dirty talk masturbator

Houd jij ervan als er vieze woordjes gezegd worden tijdens de seks ? Dan is deze Dirty talk masturbator echt iets voor jou. De masturbator kreunt en gilt bij elke stoot dankzij de ingebouwde speaker. Dit maakt de beleving zeer realistisch en  brengt een enorm geile ervaring. Er is zelfs nog een Dirty Talk Interactive Titty masturbator die mannen een compleet nieuwe ervaring geeft op masturbatie gebied. En wees niet bang dat iemand het hoort, want er is een mogelijkheid om je oordopjes te connecten met de masturbator.

Extreme sextoy: The Milker Milking Machine

Dit unisex speeltje is echt wel een extreem sekspeeltje te noemen. Je hoeft eigenlijk maar 1 ding te doen en dat is: genieten! Geheel automatisch stimuleert deze neukmachine de meest gevoelige plekjes. Voor mannen om de penis en tepels te plezieren en voor vrouwen de stimulatie van de clitoris en tepels. De zuigkracht heb je zelf in de hand en kan je bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Milker Milking Machine is niet goedkoop, maar de hoogtepunten zijn ongeëvenaard waardoor je zeker geen spijt zal krijgen van de aankoop.

Extreme sextoy: 4-in 1 Bangin bench Sex Machine

Het is ongelooflijk, maar met deze Sex Machine haal je wel 150 stoten per minuut. Dat is toch wel extreem te noemen. Als deze hardste stand niets voor je is, dan kan je het ook wat rustiger aan doen want de machine is te bedienen met een draaiknop op de afstandsbediening. Dit neukbankje heeft een zeer realistische dildo, maar je kan het ook vervangen door je eigen dildo. Met recht is deze toy wel een van de meest extreme speeltjes uit het assortiment neukmachines.

Extreme sextoy: Leren bondage hangkooi

Is je partner ongehoorzaam of vind je dat hij of zij een straf moet krijgen ? Leer hem of haar dan een lesje met de leren bondage hangkooi en laat je meeslepen naar de mysterieuze wereld van de BDSM. Zodra je partner in de kooi stapt op het voetplateau dan worden de riemen door het gewicht aangetrokken en is je partner volledig aan je overgeleverd. Niets staat in de weg om je partner te straffen en jouw dominantie op te dringen. Deze hangkooi opent de deuren naar een extreme ervaring.

Extreme sextoy: kuisheidskooi

Wanneer jouw sub een peniskooi draagt, dan heb je alle touwtjes in handen. Jij bepaalt of je onderdaan een erectie mag krijgen, want in deze metalen kooi is het onmogelijk een erectie te krijgen. Pas als jij besluit het hangslotje te verwijderen, dan is een erectie toegestaan. Door de metalen ring rond de ballen en de verstelbare heupband blijft de kooi perfect op zijn plaats. En denk niet dat er alleen kuisheidsgordels voor de man zijn, er bestaan er zeker ook kuisheidsgordels voor vrouwen!