0

Titan Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Titan Masturbator ❤️ ✔️

Maak kennis met de Titan masturbator

Deze Titan Masturbator van Kiiroo is wel een zeer luxe masturbator in zijn segment. Naast het feit dat hij gemakkelijk te bedienen is dankzij de touchpoads, is het simpelweg een technologisch hoogstandje. Laat je vooral verrassen door de revolutionaire manier van stimuliatie. Aangedreven door maar liefst 9 bullet vibrators is deze toy op masturbatie gebied een geweldige toevoeging.

De Titan masturbator is interactief

Deze masturbator is een interactieve toy. Je kan hem connecten met de app, videos en andere contant voor unieke ervaringen. Het leuke is dat je de Titan kan verbinden met het speeltje van je partner en het maakt niet uit waar ter wereld. Elke stoot wordt door je partner zelf ervaren. Hoe mooi is dat ? Wil je nog meer ? Dan kan je je verbinden met de website FeelMe.com en krijg nog meer opwinding en genot. Heb je een film gevonden, sluit je toy er op aan en de bewegingen uit de film ervaar jij ook. Eventueel met een 3-D bril waardoor het nog realistischer wordt.

Zorg goed voor de Titan masturbator

Je hebt de keuze uit 3 verschillende sleeves zodat je ook verschillende ervaringen kan beleven. De toy is eenvoudig op te laden met een USD-kabel. Voor het reinigen haal je de sleeve uit de toy en maak deze goed schoon met een toycleaner en lauwwarm water.

 

Alle voordelen van de Titan masturbator op een rij:

Alternatieven die wij aanraden
-
+