0

PDX Elite Vibrating Roto-Teazer Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

PDX Elite Vibrating Roto-Teazer Masturbator ❤️ ✔️

Ontdek de PDX Elite Vibrating Roto-Teazer Masturbator

Laat je met deze luxe PDX Elite masturbator tot een ongekend hoogtepunt brengen. Dit kan omdat deze toy pulseert, vibreert en roteert. Hoe lekker is dat. Omdat de kop is gemaakt van zacht siliconen, voelt dit aangenaam aan op de huid. De eikel wordt volledig omhuld door de speciaal ontworpen kop en zorgt er voor dat de verschillende vibraties van alle kanten te voelen zijn. En daarnaast heeft de binnenkant stimulerende, zachte flexibele noppen.


De PDX Elite Vibrating Roto-Teazer Masturbator

De krachtige motor levert maar liefst 7 pulserende standen en 3 verschillende vibratiesnelheden. Hiermee kan jij je eigen favoriete combinatie maken. Het handvat is stevig en biedt een stevige grip en de drukknoppen zijn met 1 hand te bedienen. Een prettige bijkomstigheid is dat de PDX Elite Roto-Teazer wordt geleverd met een set van 3 flexibele cockringen geleverd. Deze hebben een diameter van 25, 32 en 38 mm. Hiermee kun je genieten van nog meer stimulatie en behoud je zelfs een langere erectie van je penis.

Zorg goed voor de PDX Elite Vibrating Roto-Teazer Masturbator

Voor een langere levensduur van dit speeltje is het raadzaam de masturbator altijd goed schoon te maken met lauwwarm water en een toycleaner. Met een pluisvrije doek kan je hem droogdeppen.
 

Alle voordelen van de PDX Elite Vibrating Roto-Teazer Masturbator op een rij:

Alternatieven die wij aanraden
-
+