0

M for Men - Torch Joyride Automatische Masturbator - Frosted - Vagina

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

M for Men - Torch Joyride Automatische Masturbator - Frosted

Ontdek de M for Men - Torch Joyride Automatische Masturbator - Frosted - Vagina

Deze toy is het ultieme verwenmoment voor mannen! De masturbator is helemaal automatisch en maakt een op en neer gaande beweging. En je kan kiezen uit maar liefst 7 verschillende snelheden. De masturbator kan je plaatsen op de meegeleverde houder die zorgt voor handsfree genot.

Intens genot met de M for Men - Torch Joyride Automatische Masturbator - Frosted - Vagina

De masturbator heeft een discrete harde buitenkant en een zachte flexibele sleeve met opening. De uitneembare sleeve heeft een binnenkant die voorzien is van talloze noppen en ribbels. Dit geeft een intense beleving en een heerlijke stimulatie van de penis. Je komt helemaal in de stemming als een zwoele vrouwenstem sexy woorden tegen je zegt en zelfs ook nog kreunt. Hoe lekker is dat,  doe wel je oordopjes in als je totale privacy wenst.

Zorg goed voor M for Men - Torch Joyride Automatische Masturbator - Frosted - Vagina

De masturbator is gemakkelijk oplaadbaar via de USB kabel. De masturbator is niet waterproof. Voor een comfortabel gevoel adviseren wij je een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Haal na gebruik de sleeve uit de behuizing en maak de toy eenvoudig schoon met lauwwarm water of een toycleaner.

 

Alle voordelen van de M for Men - Torch Joyride Automatische Masturbator - Frosted - Vagina

op een rij:

Alternatieven die wij aanraden
-
+