0

We-Vibe Bloom

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

We-Vibe Bloom ❤️ ✔️

Train met Bloom vaginaballetjes je bekkenbodemspieren

Maak kennis met Bloom, het antwoord van We-Vibe op de vraag naar bekkenbodemspierentraining. Deze luxe vaginaballetjes bieden je plezier en ondersteuning. Bloom is volledig omhuld met zacht siliconen, is waterproof, oplaadbaar en voorzien van een motortje. De Bloom maakt het versterken van je spieren eenvoudig en leuk terwijl je ook nog plezier ervaart.

Hoe gebruik je de Bloom vaginaballetjes?

Bloom bestaat uit 3 balletjes met verschillende gewichten (10 gram, 30 gram en 45 gram). Deze kan je verwisselen door ze op de vibrator te draaien. Zo bouw je de training op. Je plaatst de balletjes in de vagina en door je spieren aan te spannen, train je dus je bekkenbodemspieren. Het trainen zorgt dat je gemakkelijker tot orgasmes komt; ze kunnen zelfs intenser worden!

Bloom vaginaballetjes werkt ook met de We-Vibe App

De We-Vibe app maakt het mogelijk om deze toy wereldwijd te bedienen. Dit maakt het ideaal voor partners die op afstand van elkaar willen genieten. Je hebt de keuze uit vooraf ingestelde vibraties of van je zelf aangepaste vibraties

 

Alle voordelen van de Bloom vaginaballetjes op een rij:

Alternatieven die wij aanraden
-
+