0

Teazers Joggle Massage G- En P-Spot Stimulator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Gebruik deze Teazers Joggle Massager voor een heerlijke G-spot of prostaat stimulatie en geniet tegelijkertijd van een clitoris of perineum massage. Deze veelzijdige toy is geschikt voor vrouwen en mannen en makkelijk in gebruik. Kies uit 3 jiggle en vibratiestanden en ervaar het zijdezachte materiaal. De Teazers Joggle Massager is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis voor een comfortabel gevoel.

Afmetingen: het gedeelte dat voor G- of P-spot stimulatie is bedoeld heeft een totale lengte van 11.9 cm en een diameter van 4 cm. Het korte gedeelte heeft een lengte van 9 cm. De stimulator is flexibel maar kan niet gebogen worden.

Let op!
Gebruik je deze stimulator voor zowel anale als vaginale stimulatie? Maak deze dan altijd voor en na gebruik goed schoon met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren.

Alternatieven die wij aanraden
-
+