0

Fleshlight Girls - Christy Mack Attack

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Girls - Christy Mack Attack

Ontdek de Fleshlight Christy Mack Attack

Deze fleshlight is gemodelleerd naar de bekende pornoster. Zoals gewend van de Fleshlight serie, heeft deze een discrete vormgeving. De uitneembare sleeve is enorm zacht en comfortabel, dit komt omdat het gemaakt is van SuperSkin; een lichaamsveilig siliconen. Het voordeel daarvan is dat dit materiaal snel op temperatuur is. De binnenkant heeft naast de noppen en ribbels, verschillende kamers met een eigen structuur. Je kan met de dop aan de achterkant het gewenste vacuüm instellen. Daarnaast zorgt de plastic behuizing ervoor dat je een goede grip hebt op de masturbator.

Zin in de Fleshlight Christy Mack Attack?

Klaar voor een stoute en stoere meid ? Dan is Christy echt iets voor jou. Met een ontwerp dat net zo stoer en lief is als haar tatoeages en hanenkam zal jij je wildste fantasieën kunnen waarmaken. Dus wacht niet langer en ga op avontuur!

Deze heerlijke sexy dame is helemaal klaar voor jou. Zij heeft haar heerlijke poesje voor jou uitgeleend zodat jij overal en wanneer je maar wilt, van haar kan genieten. Ervaar de realistische structuur zodra je bij haar binnenglijdt. Met al de stimulerende ribbels, noppen en kamers zal je genieten van elke centimeter en is een heerlijke orgasme binnen handbereik.

Tips om nog langer plezier te hebben van jouw Fleshlight Christy Mack Attack

-Haal de sleeve na gebruik uit de harde behuizing en maak deze goed schoon met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner.

-Laat de sleeve altijd goed drogen op een stofvrije plek voordat je hem weer terug in de behuizing plaatst.

-Gebruik Fleshlight onderhoudspoeder voor een optimale bescherming van de siliconen.

-Gebruik alleen een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel op siliconenbasis kan het materiaal aantasten.

 

Alle voordelen van de Fleshlight Christy Mack Attack op een rij:

Alternatieven die wij aanraden
-
+